Asbroek Adviesgroep bundelt de krachten en gaat samen met vijftien collega-financieel dienstverleners en Licent, de coöperatie waar de partijen al jaren in samenwerken. Samen zijn zij een top-25 speler in de financiële adviessector in Nederland. Tevens treedt Gilde Equity Management toe als aandeelhouder. Na het samengaan behoudt elk kantoor zijn eigen naam. Asbroek Adviesgroep blijft Asbroek Adviesgroep.

Uniek:
Het samengaan van zoveel zelfstandige assurantiekantoren is een unieke gebeurtenis in de Nederlandse assurantiewereld.

Kevin Asbroek van Asbroek Adviesgroep: “Niet eerder verenigden zoveel onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen.

We zijn en blijven geworteld in de samenleving waarin we wonen en werken. Klanten zullen weinig van ons samengaan merken. Asbroek Adviesgroep blijft Asbroek Adviesgroep. Klanten houden hun vaste contactpersoon en wij blijven hen onverminderd helpen bij het maken van financieel goede keuzes.
Op termijn kunnen klanten wel een uitbreiding van onze dienstverlening verwachten. Dat is de kracht van onze verbinding. Samen staan wij sterker! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat wij dit met elkaar tot stand hebben gebracht.”

De financiële dienstverleners met wie Asbroek Adviesgroep samengaat, zijn HIER te vinden en meer informatie over het samengaan op www.metdekrachtvanverbinding.nl.