In december 2019, vlak voor de corona periode, opende Niels Verbruggen zijn gallery aan de Dorpsstraat. Na een onzekere periode, hoelang gaat de coronaperiode duren, mocht hij dan toch zijn deuren officieel openen in juni 2020. Daarna werd de Dorpsstraat open gebroken en de klus werd gestart voor de deur van de gallery. Een valse start maar Niels Verbruggen legde zich er niet bij neer. Desondanks gaan de deuren binnenkort  sluiten van de gallery en elders weer open.

Niels: “Ondanks deze moeilijke periode timmerde ik flink aan de weg. Vele schilderijen hebben de gallery verlaten om naar een nieuwe eigenaar gebracht te worden. De gallery werd een begrip in Enter. Vele Enternaren hebben dan ook een bezoekje gebracht aan de gallery.

In augustus 2022 heb ik een belangrijke beslissing genomen, de gallery gaat zijn deuren in Enter sluiten en gaat elders weer open. Waar? Dat zal eerdaags bekend gemaakt worden. De locatie in Enter voldoet niet aan zijn eisen voor een volgende uitdaging. Naast het tentoonstellen van mijn werk, ga ik ook workshops verzorgen voor jong en oud. Dit idee is ontstaan nadat er regelmatig aanvragen kwamen of er ook een cursus schilderen gevolgd kon worden bij mij”.

Voorlopig blijft nog even geheim waar Niels weer gaat beginnen met zijn gallery. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen dan kunt u deze volgen via de fb pagina NielsVerbruggenArt of via de website www.nielsverbruggenart.nl  (binnenkort on-line).