Hetty Rietberg en Laura Wolters nemen na ruim tien jaar afscheid als vrijwilliger bij Activiteitencentrum ’t Zumpke. Er zijn bloemen, een cadeau en warme woorden en ze worden bedankt voor hun inzet al die jaren.

Tijdens de ledenvergadering van Enter Vooruit zijn er drie leden benoemd tot erelid van de club. Jan Scholten (trainer, leider, jeugdvoorzitter, clubblad, keukenhulp), Dick ter Harmsel (trainer, leider, bestuurder, voorzitter) en Henk Jan Bouwhuis (trainer, jeugdbestuur, bardiensten, grensrechter, materiaal- en wasman).

In het kader van het eeuwfeest is er bij sv Enter een sportcafé in het clubgebouw. Gasten zijn Willem (de Kromme) van Hanegem, Theo Janssen en René Wagelaar (oud speler sv Enter). Het wordt een prachtige avond met voetbalanekdotes, sterke verhalen maar bovenal veel voetbalgedram.

Bij Enter Vooruit is er eindelijk weer een Play Back Show. Het is voor velen één van de hoogtepunten van het jaar. Ook dit jaar is het niveau weer ongekend hoog en de winnaars zijn EV 6 met hun vertolking van “Boer zoekt vrouw”.

Een trieste constatering eind april in Het Reggedal. Daar worden vier ooien van Erwin Maassen van de Brink doodgebeten door een wolf. Het bureau B12 doet onderzoek om te achterhalen om welke wolf het gaat.

Op 26 april is het weer lintjesregen in Nederland. Marten ter Harmsel wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt de versierselen opgespeld door burgemeester Doret Tigchelaar. Marten laat weten dat hij enorm vereerd is met de onderscheiding. Zijn werk voor de Hervormde kerk, de Midwinterhoorn Blazers en voor Het Reggedal zijn voldoende voor een lintje.

In het voorjaar van 2022 beginnen de duivenvluchten weer. PV De Luchtbode reikt eerst nog de prijzen uit van 2021. Daarna is de blik bij de duivenmelkers weer gericht op het nieuwe seizoen.

Op 27 april is het weer Koningsdag. Dit keer geen optocht van de kinderen van de basisscholen, voorheen altijd een feestelijke start van de feestelijkheden. Er is echter nog een aantrekkelijk programma voor jong en oud en de belangstelling is groot dit jaar.