Annie Wegdam, jarig in coronatijd.

Opnieuw extra corona maatregelen en dat maakt het leven er niet makkelijker op. Met name ouderen ondervinden de maatregelen aan den lijve, nauwelijks bezoek en het risico om besmet te raken. Annie Wegdam wordt komende maandag 95 jaar en de familie zou het prachtig vinden als we haar op één of andere wijze toch in het zonnetje konden zetten.

Dochter Mariëtte: “Onze moeder is een dame, die nog heerlijk jong is in hart en ziel en doen en laten. Mijn vader, Hendrik van Bras, was architect, en hier heeft ze de boekhouding voor gedaan, naast het opvoeden van zes kinderen. Ze regelt al meer dan 20 jaar al haar zaken zelf en woont nog zelfstandig. Heeft net haar rijbewijs opnieuw gekregen voor een periode van vijf jaar.

Ze heeft veel vrijwilligerswerk gedaan (hulpgoederen naar Polen etc.). Een paar jaar geleden is het haar, samen met een aantal Enternaren, gelukt om een Maria kapel te realiseren.
Haar hobby’ ’s  zijn, schilderen, met haar iconen heeft ze zelfs een uitnodiging gekregen om mee te doen aan een tentoonstelling.
Ook heeft ze geholpen met een boek over de oorlog in haar geboorte dorp Hellendoorn/Hancate.

Verder houdt ze van handwerken, lezen, puzzelen en televisie kijken. Ze houdt zich keurig aan de corona regels, maar dit zorgt er wel voor, dat ze zich meer en meer eenzaam voelt.

Op 25 januari wordt ze 95 jaar. Ze heeft veel aandacht voor de medemens, ik denk dat ze het heel erg waardeert als men haar een kaartje stuurt voor haar verjaardag, voor wat aandacht.

Het adres:
Annie Wegdam
Boerdijk 5c
7468 AP Enter