Cindy ter Riet, lijsttrekker NEW

Na bijna twaalf jaar in de gemeenteraad en de laatste vier jaar ook onderdeel te hebben uitgemaakt van het College van B&W, is Nieuw Enter Wierden klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. De kieslijst en het ambitieprogramma werden al in november door de leden van NEW geaccordeerd.  De kieslijst wordt aangevoerd door lijsttrekker Cindy ter Riet.

Op de lijst veel bekende gezichten maar ook nieuwe kandidaten. Een mooie afspiegeling van de samenleving in onze mooie gemeente. Richard Kortenhoeven stelt zich wederom kandidaat voor het wethouderschap.

“Ofschoon het nog even duurt tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart kunnen onze inwoners en ondernemers nu al kennis nemen van ons ambitieprogramma” aldus Cindy ter Riet. Opnieuw een ambitieus programma dat een vervolg geeft op hetgeen wij in de afgelopen vier jaar hebben bereikt en ook nieuwe punten, nieuwe ambities, naar voren brengt.

“Wij vinden het fijn dat wij in gesprek met inwoners, onze leden en ondernemers en verenigingen wederom voldoende informatie hebben kunnen ophalen voor deze nieuwe ambities. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kennis kan nemen van ons programma, en daarom staat het ambitieprogramma op onze website. De raadsleden van NEW hebben zich de afgelopen vier jaar veelvuldig laten zien in de samenleving en zullen dat ook de aankomende periode blijven doen.

Het ambitieprogramma van Nieuw Enter Wierden is eenvoudig te vinden op www.nieuwenterwierden.nl

Gaat u graag het gesprek aan met een van de NEW fractieleden, dan kunt u via de website ook het contact met ons zoeken.