Gepubliceerd op zondag 17 november 2019, 13:56

Het was koud maar droog. Niet de ideale omstandigheden om te gaan vissen. Toch trotseerden tien vissers de weersomstandigheden en begaven zich naar de waterkant aan de IJssel bij Wilp.

Wat ze ook probeerden maar de helft van hen bleef met een leeg leefnet zitten. Jammer maar de snert maakte toch nog veel goed en toen aan het einde iedereen met een prachtige kiprollade naar huis werd gestuurd, was de slechte vangst snel vergeten. Al met al toch een geslaagde en gezellige dag.

De uitslag was als volgt:


  1. Hans Otten  (2.840 gram)

  2. Bennie Asbroek  (1.420 gram)

  3. Ronnie Rikkert 

Gepubliceerd op zaterdag 16 november 2019, 15:52

Op woensdag 20 november is er weer een bijeenkomst van het Het Alzheimer Trefpunt in Het Reggedal.
De avond staat in het teken van afwijkend gedrag en spreker is mw. Dingenouts, specialist ouderengeneeskunde.

Wanneer iemand last krijgt van een dementiesyndroom merk je als naaste vaak als eerste dat er iets verandert in het gedrag. Mensen die altijd met je meeleefden vragen nooit meer hoe het gaat, maar ook kan het gebeuren dat ze ineens boos worden als jij vraagt hoe het nu met hen is. Onverwacht of afwijkend gedrag kan jou als naaste behoorlijk in het nauw brengen.

Op deze

Gepubliceerd op vrijdag 15 november 2019, 20:55

Vanaf 29 november gaat de vervoersservice van Maatwerk verder onder de naam ‘Automaatje’, een initiatief van de ANWB. Behalve de naam verandert er voor de deelnemers weinig.
Als u vervoer nodig hebt, neemt u twee dagen van tevoren contact op met WierdenDoet! van Stichting De Welle via: 0546-571 693.

WierdenDoet! zoekt een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs die u, op het gewenste moment, wil rijden en als er een vrijwilliger gevonden is, wordt u teruggebeld. Hierbij wordt de globale hoogte van de verschuldigde onkostenvergoeding doorgegeven (€ 0,30 per kilometer) vermeerderd met eventuele parkeerkosten.

Op het afgesproken moment

Gepubliceerd op vrijdag 15 november 2019, 11:27

Op maandag 18 november om 19.45 uur houdt Passage Enter haar ledenavond in “Ons Centrum”. Ella Roelfs zal de presentatie verzorgen over de “De Regge kronkelt weer”.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de secretaris (06. 25 15 63 25).

Gepubliceerd op vrijdag 15 november 2019, 10:17

In Het Akkerhus in Ypelo is vanaf eind november een nieuwe expositie te zien. Het zijn kunstwerken op doek, van Erna Hofman uit Notter.

Schilderes Erna Hofman woont in Notter en is negen jaar geleden begonnen met schilderen. Ze deed mee aan een workshop acryl schilderen en vond dat zo leuk, dat ze daarna verder is gegaan.

Erna: "Ik wil met mijn kunstwerken graag bereiken dat mensen gaan wegdromen in een prachtig landschap, de natuur om hen heen meer gaan bewonderen en vooral meer bewondering krijgen voor de grote schepper van dit alles. Dat is voor mij de kroon op

Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019, 17:27

Woensdag is mijn dochter haar ketting verloren. Het betreft een zilveren kinder Pandora ketting met een hartje eraan. Voor ons met een emotionele waarde. Waarschijnlijk is ze hem verloren vanaf de sporthal teruglopend naar De Talenter.

Hopelijk heeft iemand hem gevonden.

Marieke Maatman
06. 25 28 02 41.

Marieke heeft haar ketting weer. 

Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019, 15:04

Foto bibliotheek Wierden

Op donderdag 19 december vertoont de biblioscoop de film The Happy Prince over het leven van Oscar Wilde. In The Happy Prince wordt de teloorgang van Oscar Wilde (1854-1900) gespiegeld in de locaties waar de legendarische schrijver zijn laatste jaren slijt.

Vers uit de gevangenis, waar hij twee jaar vastzat omwille van zijn homoseksualiteit, ontvlucht Wilde in 1887 het Engeland dat hem op het hoogtepunt van zijn roem uitspuwde. In Frankrijk probeert hij zijn oude levensstijl te hervinden, maar hij leeft op de voet van de afgrond. Soms lijkt het erop dat Wilde zichzelf moedwillig de

Page 1 of 15 12341415