Op Hemelvaartsdag, (18 mei) wordt alweer voor de zevende keer de Akkerhus fietstocht gehouden. De tocht kent diverse routes en afstanden, en gaat langs de mooiste plekjes van de gemeente Wierden. Er kunnen afstanden gefietst worden van 15, 27 of 53 kilometer. Opgave vooraf is niet nodig en starten is mogelijk van 9.30 uur tot 14.00 uur vanaf het Akkerhus in Ypelo. De finish is ook weer bij het Akkerhus.


De kosten voor deelname inclusief koffie of thee met koek bedragen € 7,50 per persoon. Tevens ontvangen alle deelnemers een tegoedbon voor een broodje hamburger of braadworst bij terugkomst in het Akkerhus waar dan uitgebreid gelegenheid is voor een gezellig samenzijn in de Akkerhus zaal, of op het terras aan de Akkerhus bar.

Traditiegetrouw wordt ook weer een goed doel gesponsord en een groot deel van de opbrengst is dit jaar bestemd voor “Handycamp Outdoor Nijverdal”.
Deze organisatie verzorgt unieke campervakanties voor mensen met een lichamelijke beperking en zal deze dag ook met een camper aanwezig zijn op het Akkerhus terrein.

Meer informatie over de fietstocht bij, Johan Heimerink, (06. 83 38 81 19) of kijk HIER