Op woensdag 28 en donderdag 29 december vindt eindelijk de Enterse Oudejaarsconference plaats bij De Kröl.  Erwin Geels, Daan Lohuis en Stephan Schreijer hopen er een humorvolle, muzikale, emotionele maar vooral ook een gezellige avond van te maken, ook ná de voorstelling. Bedoeling is om 2022 met veel Enterse humor af te sluiten en uiteraard alvast 2023 goed in te luiden. Daarbij zal niet alleen worden teruggekeken, maar juist ook vooruit worden gekeken. M.a.w. waar gaat Enter (en de rest van de wereld) naartoe?

“Het zal de laatste keer zijn dat wij bij André en Jolande kunnen optreden. De Kröl is toch een soort tweede huis voor ons alle drie en er liggen vele mooie herinneringen. We hebben hier van alles meegemaakt” aldus Erwin, Daan en Stephan. “Alles kon en mocht altijd en niks was te dol”.

Voor dorpsgenoten (jong en oud) die er nog graag bij willen zijn? Er zijn nog kaarten beschikbaar bij de Primera. Voor iedereen die reeds in 2021 een kaartje heeft gekocht, geldt dat de datum van de oude kaartjes nog juist is, maar de exacte dagen kloppen uiteraard niet meer.

Dit betekent dat iedereen met ‘oude’ kaartjes voor 28 december 2021 nu op 28 december 2022 (woensdag) van harte welkom is. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor ‘oude kaartjes’ van 29 december (donderdag).

De eerste voorstelling op woensdag 28 december zal iets later van start gaan omdat er rekening wordt gehouden met een condoleance op diezelfde avond.