New Generation, de jongerenafdeling van Nieuw Enter Wierden, organiseert dit jaar voor de zevende keer het Houtdorp. Achter de schermen is New Generation met behulp van vele vrijwilligers, al druk bezig met de voorbereidingen. Het Houtdorp zal dit jaar starten op maandag 12 augustus om 13.00 uur. Op donderdag 15 augustus zal de traditionele playbackshow plaatsvinden.

Mits het droog blijf, mogen de kinderen vanaf groep 5 in hun eigen gebouwde hut blijven slapen! Op vrijdag 16 augustus zal het Houtdorp, nadat er eerst met elkaar is ontbeten, eindigen om 10.00 uur.

Jeugdige Enterse timmer- jongens en meisjes van de basisschool groep 3 t/m groep 8, kunnen deze week (derde week bouwvak) aan de slag met het bouwen van hun eigen hut.
Ook kinderen die woonachtig zijn in Enter, maar elders naar school gaan zijn van harte welkom.

Deze dagen zullen zij bouwen aan hun eigen hut, dit jaar gelinkt aan het thema “Flower Power”. De hutten worden net als vorig jaar gebouwd op het terrein ‘’De Mors”.

De inschrijfkosten zijn dit jaar € 5,- per kind. Kinderen van ouders met een bijstandsuitkering hoeven geen inschrijfkosten te betalen.

Kenneth Rikkert: “Vorig jaar was het een succes. De prachtige weersomstandigheden, en een geweldige opkomst qua ouders/verzorgers/sponsoren en vele anderen, hebben er voor gezorgd dat deze week geweldig was. Ook dit jaar hopen wij dat het weer ons niet in de steek laat, en dat wij samen met een ieder die erbij betrokken is, de kinderen een onvergetelijke week mogen bezorgen”.

Op: www.nieuwenterwierden.nl staat een formulier waarmee de kinderen zich kunnen aanmelden.
De aanmeldingen sluiten op 31 juli. Inmiddels is op alle scholen al een informatieblaadje uitgedeeld.

De kinderen kunnen zich melden op zaterdag 10 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur en op maandag 12 augustus tussen 9.00 en 11.00 uur, op het terrein om het inschrijfgeld te betalen en hun bandje te ontvangen.

Vragen? Mail: houtdorpenter@hotmail.com
Of: www.facebook.com/nieuwenterwierdengeneration