Op zaterdag 19 november komen de Sint en zijn Pieten aan in Enter. Om 14.30 uur worden ze verwelkomd op het Dorpsplein en daarna volgt een korte rijtoer. Hij zal met zijn Pieten de volgende route volgen: Dorpsplein-Reggedal-Rijssenseweg-Dorpsstraat-Boerdijk -Margrietlaan-De Talenter. Op het einde van de tocht komt hij aan bij De Talenter Onderbouw (oude Jozefschool). Hier is een groot feest van 15.30 tot 16.15 uur.

Alle kinderen uit Enter (tot en met groep 5 van de basisschool) zijn voor het feest uitgenodigd. Ook dit jaar zal het opnieuw een leuk en spannend festijn worden.

De kinderen van groep 1 t/m groep 5 van de basisscholen ontvangen een kleurplaat die ze tijdens de intocht of in de zaal aan Sinterklaas kunnen geven. Aan het einde van het feest wordt door Sinterklaas de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Er zijn enkele leuke prijsjes te winnen. Extra kleurplaten zijn te verkrijgen bij de volgende winkels:
Janneke Mode, Primera, AH en COOP.
Om 16.15 uur is het feest afgelopen en kunnen de ouders de kinderen ophalen bij De Talenter Onderbouw.

De organisatie van de intocht en het feest is in handen van de Enterse Ondernemers Vereniging (EOV) en de Jeugdvereniging Jong Nederland Enter.
Tijdens het feest bij De Talenter worden de kinderen opgevangen en begeleid door de leiding van Jong Nederland Enter. Ouders en begeleiders worden niet toegelaten in de zaal.