Bij Roetgerink Mode en Schoenen is een vacature voor een kassa medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige uitvoering van de kassawerkzaamheden. Zo ben je bezig met de afhandeling van de verkoop en de daarbij behorende correcte hantering van het kassasysteem. Je werkt in nauw teamverband samen met collega’s van het kassateam en de klantenservice.Kassa medewerker

 

In deze functie wordt verwacht dat je accuraat bent en klantgericht denkt en handelt. Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. Verder beschik je over goede contactuele eigenschappen waarmee je het visitekaartje voor Roetgerink bent.
Voor uitgebreide informatie over de functie kijk HIER

Ben jij ouder dan 16 jaar, wil jij de handen uit de mouwen steken en graag lekker bijverdienen?
Ben jij op flexibel inzetbaar en sowieso op donderdagavond, zaterdag, koopzondag en tijdens schoolvakanties beschikbaar?
Grote kans dat wij jou zoeken!

Solliciteer nu voor oproepkracht in onze modewinkel of keukenhulp in onze brasserie.
Voor meer informatie over beide functies kijk HIER of HIER.

Dissel Installatietechniek zoekt electro installatie monteurs.  We bieden een veelzijdige functie waarin je kan groeien met afwisselende werkzaamheden. Ben jij sociaal, flexibel en beschikbaar? Dan ontmoeten wij je graag.

 

Electro installatie monteurs

 

Waarom wil jij graag bij ons werken?
Dissel Installatietechniek is een professionele organisatie die sterk in kwaliteit gelooft. Al 70 jaar zijn wij actief in de elektra en waterinstallaties van woningen en de zakelijke markt. Ons bedrijf kent een ‘hands-on’ mentaliteit, een informele en open cultuur waar iedereen welkom is.

Ben je op zoek naar ander werk?
Wij bieden je een goede baan met studiemogelijkheden. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent, in een team kan werken en bereid bent om iets te leren. Je werkt binnen ons ervaren team, in voornamelijk elektra, water, domotica en warmtepomp installaties.

Leerling Elektriciens zijn welkom
Met begeleiding van onze ervaren monteurs en het volgen van een opleidingen / cursus, leren wij jou alle kneepjes van het vak. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen, zodat je in de toekomst met jouw kennis en ervaring de drijvende kracht achter onze uitdagende projecten bent.

Wat vragen we van jou?

  • een (bijna) afgeronde opleiding of diploma in de elektrotechniek.

  • dat je bereid bent om alles van elektrotechniek te leren.


Wat wij bieden?

  • Ervaren collega’s die jou alle kneepjes van het vak leren.

  • De mogelijkheid om door te groeien.

  • Opleidingen om je kennis te vergroten en je te ontwikkelen.

  • De persoonlijke aandacht van een informeel bedrijf.

  • Een plezierige werkomgeving met volop aandacht voor jouw inbreng en ontwikkeling.

  • Een goed salaris passend bij de functie.


Ontmoet ons! 

Stuur je CV en motivatie naar:  vacature@dissel.com. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie bel met Christian Lammertink via 0547-381 270.

 

Pagina 1 van 2 12