Raamdecoratie.com is op zoek naar een enthousiaste oproepkracht die met name in de avonduren en op zaterdag beschikbaar is.

 

Oproepkracht klantenservice

 

Als oproepkracht bij Raamdecoratie.com ga jij je vooral bezighouden met de ondersteuning van het kleurstalen team. Je beantwoordt binnenkomende kleurstaalaanvragen per e-mail, pakt de kleurstalen in en verstuurt deze naar de klanten.

Daarnaast ben je betrokken bij veel andere kleine werkzaamheden en krijg je een goed beeld van hoe het er achter de schermen van een webshop aan toe gaat. Je ondersteunt hierbij de verkoop binnendienst.

Ben je minimaal 16 jaar, weet je van aanpakken én wil je ook iets leren tijdens je bijbaan? Dan is Raamdecoratie.com op zoek naar jou!
Geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV en je beschikbaarheid naar: info@raamdecoratie.com

Coulisse zoekt per direct oproepkrachten voor diverse werkzaamheden in ons magazijn. Ben jij 18 jaar of ouder en door de week een aantal dagen per week beschikbaar, bij voorkeur tot en met de zomervakantie?
Weet je van aanpakken en wil je wat extra geld verdienen, bijvoorbeeld naast je studie?

 

Oproepkrachten


 

Als oproepkracht kunnen werkzaamheden variëren van het verzamelen van orders, het uitpakken van containers, samenstellen van samples en het zorgen voor een opgeruimde werkomgeving.Wat kun je bij ons verwachten? Dynamiek, afwisselend werk, we houden van aanpakken maar ook van gezelligheid en humor.

Bij Coulisse léven we raambekleding. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen ontwerpen we eigen producten en collecties, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Tot ons assortiment behoren onder meer rolgordijnen, plissés, lamellen en vouwgordijnen. We zijn wereldwijd bekend om ons gevoel voor design en innovatie en om onze marketingaanpak.

Geïnteresseerd? Stuur je CV met motivatie naar HR@coulisse.com. Bij vragen kun je bellen met onze afdeling HR via telefoonnummer 0547 – 85 55 55.