Romias B.V. in Enter ondersteunt bedrijven bij de productieautomatisering in de metaal- en kunststofbewerkende industrie, veelal met inzet van industriële robots. Romias verzorgt het hele traject van advies, engineering, assemblage, implementatie, gebruikerstraining en ondersteuning in de opstartfase. Een intensieve projectbegeleiding van concept- tot en met opstartfase is een sterk onderscheidende factor.

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar technisch talent:

• Vacature assemblage technicus robotica
• Vacature programmeur robotica (C/Pascal)
• Vacature tekenaar robotica
• Vacature engineer robotica
• Vacature projectleider (engineering)
• Vacature projectleider (programmering)

Heb jij affiniteit met robotica en wil je werken in een leuk team met een prettige en informele werksfeer? Bekijk dan snel onze vacatures op: www.romias.nl/vacatures.

Je kunt je sollicitatie met CV en motivatiebrief mailen naar sollicitaties@romias.nl of neem direct contact met ons voor meer informatie: 0547-388 599.

Ik ben Bas van Otten en heb net mijn eindexamen Havo gedaan. Vanwege een zware knieblessure, waar ik net aan geopereerd ben, kan ik op dit moment geen zwaar fysiek werk doen.

Ik ben op zoek naar vakantiewerk waar ik mijn knie niet al te veel hoef te belasten. Ik kan wel kleine afstanden lopen. Ik ben vanaf heden elke dag beschikbaar, ook in de avonduren is geen probleem.
Mocht je iets hebben bel me gerust.

Bas van Otten
06. 11 93 65 75.

Door de groei van ons prachtige team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:


receptionist(e)/telefonist(e).Ben jij enthousiast, gedreven, spontaan, met humor, en wil jij een actieve bijdrage leveren aan de verdere groei van ons kantoor? Dan zouden wij het prachtig vinden jouw sollicitatie te mogen ontvangen.

Wij zoeken een jonge (recent) schoolverlater, met in ieder geval MBO-niveau 4, die in woord en geschrift de valkuilen van de Nederlandse taal kent, nauwkeurig werkt en klantvriendelijk is, en die ons team fulltime wil komen versterken.

Gezien de profielschets ‘(recent) schoolverlater’, is (notariële) werkervaring geen must. Laat echter gerust uit jouw c.v. naar voren komen welke bijbaantjes / vakantiebaantjes jij hebt (gehad). Een daaruit blijkende mentaliteit van aanpakken is bij ons een pré.
Wat ook in jouw voordeel kan spreken is jouw sportiviteit. Wij doen als kantoor namelijk mee aan diverse sportieve uitdagingen.

Wij bieden: leuke collega’s en een informele werksfeer. Wil jij meer weten over ons, kijk dan op: vangoorschuurman.nl of op onze Facebook-pagina.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Graag ontvangen wij jouw c.v. met motivatiebrief en tenminste één recente foto per email op vangoor@vangoorschuurman.nl, uiterlijk op 24 mei a.s..

Wil jij nadere informatie, bel dan met Rudy van Goor of René Schuurman, tel: 0546-808 080.
Van Goor Schuurman Notarissen, Almelosestraat 42.a te Wierden.

Ben jij diegene die op zaterdags en de vakantieperiode ons team wil komen versterken!

Wij zijn op zoek naar iemand (18-25 jaar) met affiniteit voor onze branche. Bezorgen/installeren van gekochte producten bij klanten thuis en tevens ondersteunende werkzaamheden in de winkel.

Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en lijkt dit je een leuke bijbaan stuur dan een e-mail naar: info@elektroroetgerink.nl of kom dan bij ons langs in de winkel en vraag naar Stijn.