Gezocht tuinman/tuinvrouw voor ongeveer twee à drie uren per week. I.v.m. ziekte zijn we op zoek naar een (bij voorkeur) vitale 65-plusser, woonachtig in Enter of in de onmiddellijke omgeving van Enter. Het betreft een tuin rondom een woning aan de Reggestraat.

Werkzaamheden: maaien, schoffelen, vegen. U bepaalt wanneer u komt en wanneer het u schikt. Vergoeding in overleg. Interesse? Bel 06.53 65 81 88.

Igepa Nederland B.V. is op zoek naar logistiek talent! Voor onze vestiging in Enter (OV) zoeken wij een gedreven kandidaat die perfect past binnen ons enthousiaste team in een snel groeiende organisatie. In deze vacature dagen wij je uit om met jouw logistieke vaardigheden onze klanten optimaal van dienst te zijn.

 

 Logistiek Medewerker  (Full-time)


 

Functieomschrijving:
Als Logistiek Medewerker bij Igepa Nederland hoor je bij een sterk en snel groeiend bedrijf wat in zeer korte tijd een belangrijk marktaandeel in de Sign en Papier markt heeft weten te veroveren.
Je werkt samen binnen een klein team waar ruimte is voor persoonlijke groei, ontwikkeling en specialisme.


Onze vestiging in Enter (OV) is gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring en door een groot netwerk van nationale- en internationale relaties kan Condor Displays snel en flexibel inspelen op de markt.

Hierdoor is Condor displays naast leverancier van mobiele presentatiesystemen ook een betrouwbare kennispartner voor klanten.
Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag, intern- en extern transport binnen ons magazijn in Enter.

Werkzaamheden:

 • Je lost samen met collega’s zeecontainers

 • Je controleert de inkomende goederen en past deze zonodig aan

 • Je pickt de orders en maakt deze verzendklaar

 • Je zorgt voor orde, netheid en veiligheid in en om het magazijn

 • Je verricht diverse voorkomende logistieke werkzaamheden


Wat wij vragen:

 • een positieve drive en je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken

 • een flinke dosis energie

 • je komt uit de directe omgeving van Enter

 • je hebt affiniteit met techniek

 • je bent in bezit van reach-truck certificaat of bereid deze te behalen

 • Engels en Duits spreken is een pré, omdat je ook klanten en transporteurs te woord moet kunnen staan


Wat wij bieden:
Wij bieden naast een uitdagende functie binnen een klein enthousiast team, goede voorwaarden als een pensioenregeling, 30 vakantiedagen, goede overwerktoeslagen en een prima salaris.

Locatie:
Enter - 40 uur/ week  de werktijden zijn van 8.00 – 17.00 uur.

Herken jij jezelf in deze rol en wil jij ons team versterken? Solliciteer dan door een motivatiebrief en je CV te mailen naar: EvanSoelen@igepa.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.