De laatste week van augustus staat Enter in het teken van tennis & gezelligheid. Van vrijdagavond 23 augustus tot en met zondag 1 september wordt namelijk het jaarlijkse open toernooi van Tennisclub Enter gehouden: Aait Vedan 2019. Het toernooi is deze editie populairder dan ooit met maar liefst 291 spelers, van 35 tennisverenigingen uit de regio.

Tennisclub Enter is er dan ook trots op om deze gasten te mogen ontvangen op het tennispark aan de Baanakkersweg. Er zullen ongeveer 250 wedstrijden worden gespeeld in de Heren, Dames & Gemengd Dubbel, verspreid over de categorieën 2 tot en met 8.

Naast het tennis zal het toernooi ook zorgen voor een flinke dosis gezelligheid. Zo wordt er vrijdag a.s. afgetrapt met een Ladies Night. Deze avond zullen er zoveel mogelijk Dames Dubbels worden gespeeld en worden de deelnemers in de watten gelegd met een extra hapje en drankje.

Op vrijdagavond 30 augustus is er een feestavond met als thema ‘Wild Party’. De muziek zal worden verzorgd door DJ Marc Perik en als klap op de vuurpijl komt zanger Gerard Palts optreden. Op deze feestavond is iedereen welkom, ongeacht of je wel of geen deelnemer bent.

De toernooicommissie hoopt dat er vele bezoekers uit Enter (en omstreken) naar het toernooi zullen komen om deelnemende vrienden en familie aan te moedigen en te genieten van het grote tennisspektakel. De weersvooruitzichten zijn uitstekend, dus zeer waarschijnlijk kan dit onder het genot van een lekker zonnetje (en drankje).