Gepubliceerd op zondag 26 mei 2019, 11:11

Vandaag wordt voor de twaalfde keer de jaarlijkse Mariakapellen dag gehouden. Alle kapellen in de regio zijn deze dag geopend en enkele kapellen hebben speciale activiteiten georganiseerd. De Kapellen die dit jaar meedoen zijn: Rossum, Zeldam, Markelo en de afsluiting van de kapellen dag zal met een lof plaats vinden bij de Maria’s kapel in Enter en begint om 18.00 uur.

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2019, 10:43

Zaterdag was het eindelijk zo ver, de clinic van Apollo 8 dames 1 (eredivisie). Trainer Bart Oosting, manager Roy en zes speelsters waren aanwezig om de clinic te verzorgen. Bijna 50 jeugdleden van Holyoke hadden zich aangemeld. De clinic ging om 9.00 uur van start in sporthal de Zomp met een presentatie van het team.

Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2019, 16:50

Het seizoen voor Enter Vooruit zit erop. Door de 0-2 nederlaag op de Werf tegen DZC is de ploeg gedegradeerd. Dat betekent dat EV na een 1-jarig verblijf in de 1e klasse, weer een stap terug moet doen. Met gemengde gevoelens overigens, het niveau in de 1e klasse is net te hoog en in de 2e klasse kan men weer meespelen voor de prijzen, zo is de verwachting.

Gepubliceerd op zaterdag 25 mei 2019, 11:03

Nog één punt heeft sv Enter nodig om zich ook volgend seizoen te verzekeren van voetbal in de 4e klasse. Winst is uiteraard ook voldoende maar bij een nederlaag is het afhankelijk van het resultaat bij de concurrent en dat is Davo. sv Enter treft zondag op Krompatte de plaatselijke club uit Haarle, een ploeg die al veilig is en onbevangen de wedstrijd in kan.

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019, 21:38

Toeval of niet, maar op de dag dat Henk Robben afscheid nam als burgemeester, werd zijn opvolger, Doret Tigchelaar-van Oene (58) uit Hattem, officieel benoemd tot zijn opvolger. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken maakte vandaag bekend dat zij op 17 juni a.s. de nieuwe burgemeester is van de gem. Wierden.  Tot deze datum is Johan Coes loco burgemeester.

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019, 21:14

Henk Robben, die vrijdag afscheid nam als burgemeester, werd door Andries Heidema, Commissaris van de Koning van Overijssel, onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Het was de kroon op het werk van Robben, die tijdens de receptie door honderden bekenden, inwoners uit Wierden, familie en collega’s werd bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Pagina 1 van 37 12343637