Op zaterdag 11 februari, viert Enter Vooruit het 30 jarig bestaan van de playbackshow. “Dertig jaar geleden organiseerde toenmalige trainer Frans Klunder, de eerste editie” aldus Geert Pluimers, die al meer dan tien jaar de avond presenteert. “In de loop der jaren is de invulling en de uitvoering van de avond gestegen naar een niveau, dat elk nieuw jurylid doet verbazen”.

Voor deze avond lijkt het de commissie een mooie gelegenheid, dat teams of groepen mee kunnen doen, met een grandioze act uit het verleden. Maar ook nieuwe acts zijn zeker niet uitgesloten en zelfs van harte welkom!

Geert: “Het moet een knotsgekke jubileum editie worden, met een muzikale omlijsting door een mystery guest. Speciaal voor deze editie geven we prijzen weg voor de top drie. We hopen teams of groepen op deze manier extra te motiveren om iets bijzonders neer te zetten deze avond”.

* 1e prijs: Ribs & Beer arrangement voor 15 personen.
* 2e prijs: Bon voor een borrelplank XL van R-1854.
* 3e prijs: 25 munten + een bittergarnituur voor deze avond.

Een grote vernieuwing tijdens dit jubileum wordt de nieuwe plek van het podium. Met een afmeting van 6×4 meter kunnen de acts nog meer uitpakken en is podium vanuit alle hoeken goed zichtbaar.

Opgave voor deze avond kan bij Daan Visser en Joep Mennegat, van de playbackshow commissie.